Workshops

Skillz United biedt naast de reguliere diensten ook exclusieve workshops aan. Dit doen wij binnen onze 9 activiteitengebieden. Onze workshops zijn van hoge kwaliteit. Wij investeren in het opleiden van onze professionals en de aanschaf van alle benodigde materialen. De professionals worden op hun eigen expertise ingezet waardoor de workshops op natuurlijke wijze gegeven kunnen worden. De workshops duren anderhalf uur.

Ben je geïnteresseerd in één van onze workshops? Neem dan contact op met Micha Claassen via workshop@skillzunited.nl

De activiteitengebieden van Skillz United

Dans

Silent disco

workshop-silent-disco-skillz-united

Leeftijd: Alle

Een Silent Disco is, zoals de naam al zegt, een disco waarbij het helemaal stil is. Iedereen heeft namelijk een koptelefoon op waardoor de muziek te horen is. Een DJ of playlist draait muziek die via draadloze zenders naar de koptelefoons verstuurd wordt. Je eigen kanaal kiezen is nog nooit zo leuk geweest.

Dans

Group of happy sporty kids with female teacher training in modern dance studio, jumping together

Leeftijd: 4 - 6 jaar

Wij nemen je mee in de wereld van dans. Op een speelse manier krijg je, door te bewegen op muziek, basiselementen van dans aangeleerd. Naast de dans spelletjes krijg je ook een leuke dans aangeleerd die je thuis kunt showen.  

Dans

Happy children dancing. Group of children, little girls in sportive casual style clothes dancing in choreography class isolated on green background in yellow neon light. Concept of music, fashion, art

Leeftijd: 7+

Een speelse en leerzame workshop waarbij je de basis van dans krijgt aangeleerd. Doormiddel van uitdagende spelletjes ga je leren wat er allemaal bij dans komt kijken. Aan het einde van deze workshop ken je de basis en heb je een echte dans aangeleerd gekregen.

Drama

Escaperoom

two old keys on a rusty metal table with labels : can you escape ?

Leeftijd: 8+

Onze escaperoom komt naar je toe! Wij toveren ter plekke een ruimte om tot escaperoom. Weet jij te ontsnappen uit de kamer voordat de tijd om is? Je krijgt per groep 45 minuten de tijd om te ontsnappen.

Weerwolven

workshops-skillz-united-drama

Leeftijd: 7+

Weerwolven van Wakkerdam is een spannend minirollenspel waarbij de burgers tegen de weerwolven strijden. Wij maken er een groot griezelfeest van met een rookmachine, een sterrenhemel, 2 manen en ondersteunende muziek. Nog nooit was weerwolven zo spannend.

Wie is de mol?

workshop-wie-is-de-mol?-skillz-united

Leeftijd: 8+

Wie is de mol is een avontuurlijke workshop waarin je, samen met je team, opdrachten gaat uitvoeren en gaat jagen op de mol. De mol doet er alles aan om de opdrachten te saboteren. Lukt het jou om te ontrafelen wie de mol is?

Koken & Bakken

Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van workshops voor dit activiteitengebied. Deze workshops komen zo snel mogelijk op de website.

Media

Stopmotion

workshops-skillz-united-media

Leeftijd: 7+

Stop-motionanimatie is een geavanceerde vorm van flipboekanimatie. Je maakt foto’s en beweegt de objecten in je frame na elke foto fysiek. Als alle frames daarna achter elkaar worden afgespeeld, krijg je het effect van een object dat zelf beweegt.

Vloggen

Multiethnic children showing biceps during making video on smartphone in park outdoors. Boys and girls of generation alpha creating and sharing content for social networks. Video blogging. Friendship

Leeftijd: 9+

Wil jij leren hoe je moet vloggen? Tijdens deze workshop neemt onze professional je mee in de wereld van het vloggen en wat daar allemaal bij komt kijken. Je ontvangt tips en trucs en gaat dit ook direct oefenen in een eigen gemaakt vlog.

Natuur

Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van workshops voor dit activiteitengebied. Deze workshops komen zo snel mogelijk op de website.

Sport & Spel

Archery tag

Small girl shooting an arrow from a bow during a game of archery tag

Leeftijd: 8+

2 teams strijden op het speelveld door op elkaar en op de targets van het andere team te schieten. Ondertussen zorg je er met behulp van obstakels voor dat je goed beschut bent, zodat je zelf niet geraakt wordt. Je bent tijdens het spel continu in beweging en draagt een full-face masker om je gezicht te beschermen. Tactiek en behendigheid zijn belangrijk, maar samenwerking en plezier staan voorop!

Lasergamen

workshop-lasergamen-skillz-united

Leeftijd: 6+

Heerlijk actief en geschikt voor binnen en buiten. Durf jij de strijd aan? Kies je eigen team en speel meerdere uitdagende spelvormen. Wij bieden spellen tot en met 24 kinderen aan.

Geheime missie

Top Secret typed words on a Vintage Typewriter

Leeftijd: 4+

Ben jij een echte boef?! Of liever een geweldige agent?! Bij de geheime missie krijg je de kans om dat te onderzoeken. Probeer als boef uit handen te blijven van de politie. De politie probeert de gevangenis vol te krijgen met alle boeven!

Tennis

workshop-tennis-skillz-united

Leeftijd: 6+

Tennis is één van de populairste sporten in Nederland. Wil jij eens kennis maken met deze sport? Wij bieden een workshop aan die geschikt is voor alle niveaus. 

Longboard

workshop-longboard-skillz-united

Leeftijd: 10+

Een longboard is een langere variant van een skateboard, vooral bedacht om over de weg te kunnen ‘surfen’. Tijdens deze workshop leren wij jou de basistechnieken aan waardoor jij op een veilige manier kan cruisen over de weg.

Play baseball5

Little African American boy playing baseball in a sunny field on a beautiful summer day.

Leeftijd: 6+

Baseball5, de urban variant op Amerika’s volkssport nummer 1. Maak ook kennis met deze innovatieve spelvorm. 5 tegen 5 in 5 beurten. Altijd en overal te spelen; alles wat wij hiervoor nodig hebben is een klein beetje buitenruimte.

Slackline

slacklining, balance, training concept. young girl doing slackline.

Leeftijd: 6+

Slacklinen is het balanceren op een strak gespannen band. Eigenlijk een vorm van koorddansen. Door de rek reageert de band op je bewegingen. Balans, coördinatie en concentratie zijn belangrijk voor het slacklinen. Wij leren jou de beginselen van het slacklinen aan.

Techniek

Legomasters

child playing and building with colorful plastic bricks table. Early learning and development.

Leeftijd: 4+

Ben jij ook zo’n fan van bouwen met lego? Bij legomasters ga je de strijd aan om de mooiste creaties te bouwen. De opdrachten die je krijgt zijn gevarieerd en zorgen voor een hoop plezier. De jury beoordeeld altijd op een positieve wijze waardoor de nadruk niet teveel op winnen of verliezen ligt.

Waterraket bouwen

Water bottle rocket for used to study science.

Leeftijd: Alle

Ga samen mee op reis en ontdek hoe een echte raket werkt. Onderzoek dit door je eigen waterraket te bouwen van huis, tuin en keukenmiddelen. Na het bouwen van je eigen raket gaan we hem natuurlijk ook lanceren. Kan die van jou de maan raken?

Marblemania

workshops-skillz-united-techniek

Leeftijd: 6+

Bouw gezamenlijk een knikkerbaan en organiseer wedstrijden met verschillende kleuren knikkers. Welke kleur knikker kies jij?

Tekenen & Knutselen

Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van workshops voor dit activiteitengebied. Deze workshops komen zo snel mogelijk op de website.

Vrij spel

Stormbaan

WhatsApp Image 2023-02-08 at 15.26.50(8)

Leeftijd: 4+

Onze stormbaan van 17 meter, vol met hindernissen en obstakels, staat garant voor urenlang speelplezier. Wil jij eens uitpakken? Reserveer de baan dan snel. 

Wedden dat ik het kan

workshops-skillz-united-vrij-spel

Leeftijd: 6+

In dit hilarische spel proberen alle spelers de meest bizarre en leuke opdrachten uit te voeren, terwijl de andere spelers wedden of de speler dit succesvol kan uitvoeren of niet. Het interactieve element en de hilarische opdrachten maken het een instant hit voor kinderen!

Stepparcours

skillz-united-schoolpleinreisje

Leeftijd: 4 - 6 jaar

Lekker rondscheuren op onze steps! Wij zetten een baan uit met voldoende uitdaging om buiten lekker te stunten op het plein.

Ben je geïnteresseerd in één van onze workshops? Neem dan contact op met Micha Claassen via workshop@skillzunited.nl