Evenementen

Wijkevenementen

Een klim & klauterpark vol met luchtkussens, lasergamen in een donkere gymzaal, Silent Disco, Archery Tag of het organiseren van een (sport)toernooi op het veldje in de wijk zijn enkele voorbeelden van wat Skillz United kan betekenen voor de wijk.

Skillz United bereikt, door een gevarieerd aanbod, ieder kind. De interesses van kinderen zijn heel divers, vandaar dat wij een aanbod kunnen verzorgen dat gebaseerd is op meerdere activiteitengebieden, namelijk: Dans, Drama, Koken & Bakken, Media, Natuur, Sport & Spel, Techniek, Tekenen & Knutselen en het Vrije Spel.

Wij kijken naar de behoefte binnen de wijk en sluiten hier altijd op aan. Wij zijn ervan bewust dat dit per wijk verschillend is. Afhankelijk van de doelgroep, wordt er in overleg met de betrokken wijkorganisaties een evenement op maat gemaakt. De organisatie hiervan kan op verschillende manieren. Zo kan onze eventmanager de volledige organisatie op zich nemen, maar er kan ook gekozen worden om een deel van het evenement te laten organiseren door Skillz United.

De organisatie van een evenement kan op de volgende manieren:

Eenmalig evenement

– Dit kan een uniek evenement zijn, dat maar eenmalig wordt georganiseerd. Dit evenement kan zowel op één dag plaatsvinden als op meerdere dagen.
– Het kan ook een klein onderdeel van een groot evenement zijn.

Structureel vakantie evenement

– Dit is een evenement, dat in iedere schoolvakantie plaatsvindt.

Wekelijks terugkerend evenement

– Dit evenement vindt iedere week op dezelfde dag, tijd en locatie plaats.

Evenement op maat

– Dit is een evenement speciaal op maat gemaakt. Dit evenement is anders dan bovenstaande voorbeelden en kan in overleg geheel aan de wensen voldoen.

Ben jij wijkcoördinator en geïnteresseerd in één van bovenstaande evenementen?

Neem dan contact op met Yannick Cornelisz via info@skillzunited.nl. Wij komen graag met jou in gesprek om de wensen en behoeften te bespreken.