Werken bij Skillz United

PEDAGOGISCH MEDEWERKER/ SPORTLEIDER

Regio: Amsterdam

foto kids

Ben jij op zoek naar een dynamische baan waar jij écht je kwaliteit mag tonen? Een baan waarin je met veel organisaties kennis maakt en kunt ontdekken welke plek nou echt bij je past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij ons kun je uitblinken in waar het echt toe doet en vooral met de kinderen en de activiteiten aan de slag, zowel in het onderwijs als de BSO. Wij vinden het belangrijk dat jij op de juiste plek werkt en een voorname positie in ons team krijgt.

REGIOMANAGER BSO/ONDERWIJS

Regio: Utrecht

Elementary school kids running at school, back view close up

Ben jij ondernemend ingesteld en bereid om te bouwen aan jouw eigen regio? Ben jij een echte teamplayer en in staat om jouw eigen team in hun kracht te zetten? Dan is Skillz United op zoek naar jou!

Voor de regio Utrecht zoeken wij een ervaren pedagogisch medewerker/docent die de dagelijkse leiding neemt. Vanuit Skillz United ontvang je specifieke begeleiding en ondersteuning om te groeien in de functie van regiomanager.

Skillz United staat open voor nieuw talent. Ben jij net zo enthousiast als wij? En wil jij samen met ons team jouw eigen grenzen bepalen en verleggen?
Doe dan snel de Skillz Check zodat wij weten wie jij bent en waar jouw interesses liggen. Wie weet zien wij elkaar dan snel.