Vakantieactiviteiten

'Leven als een Prof' Voetbaldagen

‘Leven als een Prof’ Voetbaldagen 

Wil jij weten hoe het is om te leven als een echte profvoetballer? Dan zijn de ‘Leven als een Prof’ Voetbaldagen van Skillz United de unieke mogelijkheid. Tijdens deze voetbaldagen in de schoolvakanties leer je hoe het is om te leven als een prof. Als klap op de vuurpijl maak jij tijdens het eindtoernooi kans om gescout te worden door een echte profclub. 

Krijg voetbaltrainingen van trainers die zelf bij een profclub hebben gezeten, verbeter je traptechniek tijdens een potje voetgolf en wordt de individuele winnaar van het eindtoernooi. Tijdens de lunch krijgen de deelnemers een echte sportmaaltijd, zodat ze optimaal voorbereid zijn voor het middagprogramma. Voeding is namelijk erg belangrijk voor een topsporter. Aan het einde van de voetbaldagen krijgt iedere deelnemer een certificaat van deelname met daarop een aantal behaalde resultaten. De trainingen worden gegeven door o.a. oud-profvoetballers. Tijdens het eindtoernooi zullen er verschillende scouts aanwezig zijn van een aantal profclubs. De ideale mogelijkheid om jouw dromen na te jagen.  

Ook zo’n zin gekregen om mee te doen en training te krijgen van o.a. oud profvoetballers? 
Schrijf je dan snel in via onderstaande inschrijfbutton voor de eerstvolgende ‘Leven als een Prof’ Voetbaldagen.
 
Eerstvolgende ‘Leven als een Prof’ Voetbaldagen:
Meivakantie 2022:
Maandag 2 en dinsdag 3 mei 2022: VVZA, Sportpark Emiclaer (Amersfoort)
 
Ook NIET-leden van VVZA  kunnen zich natuurlijk inschrijven.
 
Prijs ‘Leven als een Prof’ Voetbaldagen:
€ 69,50 per deelnemer. 
 
Kun jij maar 1 dag? Niet getreurd, je kunt je vanaf nu ook inschrijven voor 1 dag.
En dat voor maar € 39,50.
 
Op maandag 2 mei 2022 organiseren wij ook een speciale meidenochtend. Tijdens deze ochtend maken de deelnemers een gedeelte van een reguliere voetbaldag mee. Zo wordt er getraind op een professionele manier en krijgen de deelnemers een voetbalquiz over meidenvoetbal. Wil jij de nieuwe Lieke Martens worden? Stuur dan een mailtje naar m.vreekamp@skillzunited.nl. 
 
Let op: deelname aan de meidenochtend is gratis en er zijn 20 plekken beschikbaar. De meidenochtend duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur.