Evenementen

Teambuilding

Vaak krijgen wij tijdens studiedagen of school(plein)reisjes de vraag van meesters en juffen of zij ook op de stormbaan mogen, kunnen lasergamen of een potje Archery Tag mogen spelen. Met een jaloerse blik kijken de leerkrachten vaak toe hoe de leerlingen plezier hebben. Om die reden bieden wij nu ook teambuildingsactiviteiten aan voor een team van leerkrachten uit het basis- en voortgezet onderwijs. Dit kan aansluitend aan het evenement wat wij voor de leerlingen op school organiseren. Wij zijn dan al op locatie en tegen een meerprijs kan het gehele leerkrachtenteam dan ook gebruik maken van de verschillende activiteiten die overdag aan de leerlingen gegeven worden.

Liever een geheel verzorgde teambuildingsactiviteit? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden. Samen kijken wij naar de Skillz United workshops die het leerkrachtenteam graag willen gaan doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Skillz United Teambuildingsactiviteit? Neem dan contact op met Mike Vreekamp via m.vreekamp@skillzunited.nl