Wie zijn wij?

Skillz United bereikt door een gevarieerd aanbod ieder kind. Onder professionele begeleiding en geheel volgens onze visie helpen wij kinderen om te ontdekken waar hun interesses liggen. 
 
Onze werkwijze is gebaseerd op de Skillz, creatief denken, samenwerken en zelfregulering. Deze Skillz stimuleren een ondernemende houding en dragen bij aan de ontwikkeling van het kind. 

Steven van Zanten

Ik ben Steven van Zanten, 29 jaar oud en één van de mede-eigenaren van Skillz United. 

Met mijn ALO-achtergrond probeer ik zoveel mogelijk structuur en diepgang aan te brengen binnen onze activiteiten samen met de deelnemers, hier koppel ik altijd de factor plezier aan.  Ik heb de nodige ervaring binnen het onderwijs op het gebied van lesgeven en het draaien van verschillende activiteiten. Daarnaast ben ik actief als Hoofd Jeugdopleidingen bij Voetbalclub VVZA, hier ben ik verantwoordelijk voor het uitstippelen van de beleidsmatige koers en het handhaven hiervan in de praktijk. 

Ook heb ik de nodige ervaring met wijkwerk binnen Amersfoort en hierbij heb ik waardevolle contacten opgedaan. Deze combinatie van uitvoeren en het uitdragen van een bepaalde visie zet ik op dit moment met veel plezier in voor Skillz United. Hopelijk zien wij elkaar snel bij één onze activiteiten.

Yannick Cornelisz

Ik ben Yannick Cornelisz, 29 jaar oud en één van de mede-eigenaren van Skillz United. 

Na de opleiding Sport en Bewegen succesvol te hebben afgerond zocht ik meer verdieping en wilde ik meer de focus leggen op de omgang en gedachtegang van een kind. De HBO-opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening sloot hierbij zeer goed aan. Ik heb gedurende de opleiding stage gelopen op verschillende afdelingen, van sportlessen voor speciale doelgroepen tot meewerken op de afdeling zwaar geestelijk en lichamelijk gehandicapte adolescenten bij Stichting Reinaerde. Na het afronden van de studie ben ik gaan werken als Buurtspeel/spelcoach. Daarbij heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan in het wijkwerk, op basisscholen en in de buitenschoolse opvang.