Onderwijs

School(plein)reisje

In de zomer van 2021 is het nieuwe concept van Skillz United ontstaan. Hét schoolreisje van de toekomst! De naam verklapt het eigenlijk al. Het Skillz United School(plein)reisje is een totaal verzorgd schoolreisje, maar dan op de locatie van jouw eigen school. Wij toveren het gehele schoolplein om tot één groot feest. Je gaat dus niet naar een museum, attractiepark of dierentuin, maar de leerlingen krijgen verschillende leuke, uitdagende en leerzame workshops.

Denk hierbij aan een Klim & Klauterpark van luchtkussens, lasergamen in een donkere gymzaal of een racecircuit op het schoolplein. Deze workshops worden per klas gegeven en afhankelijk van de hoeveelheid klassen wordt er een één-, twee- of driedaagse georganiseerd. In overleg kan ook het tien-uurtje en de lunch volledig door ons worden geregeld.

Voordelen van een school(plein)reisje:

  • De school is geen budget kwijt aan het inhuren van bussen. Dit kan dan besteed worden aan de exclusieve workshops.
  • Het wordt georganiseerd, op een voor de kinderen, veilige omgeving (zeker voor de onderbouwleerlingen is dit erg prettig).
  • De zuivere speeltijd bij het school(plein)reisje is veel hoger dan tijdens een schoolreisje. De kinderen hoeven niet te reizen en ook niet in de rij te staan bij een attractie.
  • Het leerkrachtenteam kan deze dag genieten van hun leerlingen of zelf meedoen aan de workshops (werkdruk verlagend).

 

Ook zo nieuwsgierig naar een Skillz United School(plein)reisje? Bekijk dan snel onze toffe video.

Net zo enthousiast als wij over het schoolreisje van de toekomst? Neem dan gerust contact op met Mike Vreekamp (m.vreekamp@skillzunited.nl). Hij komt graag bij jullie langs voor een oriënterend gesprek. Voor iedere school wordt een draaiboek op maat gemaakt. Wij staan open voor leuke, nieuwe ideeën vanuit de school.