Evenementen

Koningsspelen

De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest waar gemiddeld 1,2 miljoen kinderen afkomstig van 6.000 scholen in het primaire onderwijs in Nederland aan meedoen. De Koningsspelen vinden traditiegetrouw plaats op de laatste vrijdag voor Koningsdag. De dag bestaat uit sportieve activiteiten die normaal gesproken worden voorafgegaan door een gezamenlijk, feestelijk Koningsontbijt. Scholen bepalen zelf hoe de Koningsspelen worden vormgegeven.

In 2013 zijn de Koningsspelen voor het eerst georganiseerd in het kader van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander met als doel kinderen in het primaire onderwijs en hun ouders te laten zien dat samen goed ontbijten en actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is. 

Skillz United organiseert ieder jaar de Koningsspelen voor één of meerdere scholen. Wij kunnen de gehele organisatie op ons nemen. Dit betekent dat er een draaiboek wordt gemaakt en het evenement van A tot Z geregeld wordt. Wat ook tot de mogelijkheden behoort is dat wij een aantal losse workshops geven tijdens de Koningsspelen die de school zelf organiseert.

Ben jij geïnteresseerd in het Koningsspelen aanbod van Skillz United? Neem dan contact op met Mike Vreekamp via m.vreekamp@skillzunited.nl.