BSO

Workshops BSO

Onze leeftijdgebonden workshops zijn onderverdeeld in acht activiteitengebieden. De workshops zijn met zorg ontwikkeld en worden met behulp van uitstekende materialen aangeboden door onze specialisten. U kunt van onze specialisten verwachten dat zij ruime ervaring hebben en volgens onze werkwijze werken. 

Het aanbod in workshops varieert in termijnen van 4 tot 8 weken. Dit houdt in dat wij bij een termijn van 4 weken, 4 keer op eenzelfde dag langskomen voor dezelfde groep kinderen. Wij hanteren namelijk een leerlijn in de workshops. Dit betekent dat wij voortborduren op het niveau van de vorige keer en de workshop verder uitbreiden.   

Wij werken op de middag van een workshop intallig mee voor een uurtarief van € 50,- exclusief BTW. Liever niet intallig? Per middag komen wij voor een tarief van € 150,- exclusief BTW de workshop graag aanbieden. 

Ons workshopaanbod vindt u hieronder: 

  • Archery Tag (vanaf 8 jaar)
  • Ultimate Frisbee (vanaf 7 jaar)
  • Lasergamen (vanaf 7 jaar)
  • Escape Room (vanaf 7 jaar)

Bovenstaande workshops kunt u aanvragen via bso@skillzunited.nl. Wij willen u erop attenderen dat u in verband met de beschikbaarheid van onze specialisten, op tijd een workshop moet aanvragen. Wij gaan graag in gesprek en maken voor uw BSO-locaties een aanbod op maat.