Diensten BSO

BSO-Medewerkers

Skillz United houdt rekening met de visie van de klant, maar hanteert zijn eigen werkwijze. Dit betekent dat wij in een gevarieerd aanbod onze Skillz toepassen en kinderen laten participeren. Plezier staat hierin centraal. Creatief denken, samenwerken en zelfregulering zijn de Skillz die wij voornamelijk hanteren. Hiermee stimuleren wij een ondernemende houding en creëren wij de juiste groepsdynamiek om veilig te ontwikkelen.

Kinderen mogen bij ons verkeerde keuzes maken, dit brengt ze eerder tot de ontdekking welke keuze het beste bij ze past. Door in groepsverband met een activiteit of workshop aan de slag te gaan en de kinderen op bepaalde momenten met een probleem of uitdaging te confronteren, leren wij kinderen aan om problemen op te lossen, hier kritisch over na te denken en dit onderling te communiceren. Wij stimuleren kinderen om in groepsverband hun mening te geven. 

Wij komen altijd met een aanbod op het gebied van Dans, Drama, Koken & Bakken, Media, Natuur, Sport & Spel,  Techniek, Tekenen & Knutselen of Vrij spel. Wij ontwikkelen ons aanbod continu door en worden hierin getraind. Afhankelijk van ervaring hebben wij de mogelijkheid om te schakelen tussen meerdere activiteitengebieden. Wij voldoen aan alle eisen en werken graag intallig mee op de groep.

Exclusief aanbod!
Wij combineren het beste van 2 werelden en zijn in te huren voor een exclusief aanbod op maat. Dit houdt in dat wij intallig meewerken op de groep en voor een meerprijs ons exclusieve aanbod aanbieden. Wij reserveren onze ervaren medewerkers voor dit aanbod. Dit betekent dat de kans dat één van onze medewerkers direct beschikbaar is, veel groter wordt.

Wat hebben wij te bieden voor 7+:
– Archery Tag
– Escape room
– Knikkerbaan bouwen (GraviTrax)
– Lasergamen
– Lego Masters
– Stormbaan
– Tennis
– Touwbruggen en kabelbaan bouwen
– Wedden dat ik het kan
– Wie is de mol?

Binnenkort vullen wij dit aan met ons aanbod voor de kinderen tot en met 6 jaar.

Wij gaan graag in overleg om een aanbod op maat te maken en te voldoen aan uw wensen. Wilt u meer informatie, neem dan contact op via bso@skillzunited.nl

Wij komen graag bij u langs of plannen een meeting via Teams in.